Admiral Rodney HMS Formidable

Admiral Rodney Formidable innehåller rom uteslutande från den lägsta delen av Coffey som, vilket resulterar i en mycket tyngre och mer smakrik rom. Denna rom har lagras från 9-12 år på tidigare använda Bourbonfat och blandas sedan noga.

HMS Formidable var amiral Rodneys flaggskepp i det berömda slaget om de heliga. Formidable befann sig i mitten av den brittiska flottan och utnyttjade en plötslig vindförändring för att “bryta linjen” och segla in i den franska flottan och släppa lös sina 98 kanoner på amiral de Grasses fartyg. Formidables tapperhet kämpar med bravur och mod och har inspirerat en exceptionell rom som hyllar tapperhet, ära och service.

Admiral Rodney HMS Royal Oak Extra Old

Admiral Rodney Royal Oak, den ursprungliga Admiral Rodney-blandningen, innehåller 7-12 år gammal Coffey still rom som har lagrats uteslutande på tidigare använda Bourbon-fat och blandat till perfektion.

HMS Royal Oak var i spetsen för fartyg för att engagera fransmännen i det berömda slaget om de heliga. Kapten Thomas Burnett manövrerade Royal Oak skickligt in i striden. Med 8 män förlorade och 20 skadade spelade Royal Oak en integrerad roll i stridens första skärmytslingar och uppmuntrade oss att skapa en rom av sällsynthet, intensitet och djärvhet.

Admiral Rodney HMS Princessa Fine & Mature

Admiral Rodney Princessa innehåller Coffey still rom som dragits av de nedre delarna av destillationen vilket resulterar i en robust och komplex smakprofil. Denna rom har lagras från 5-9 år på Bourbon- och Portfat innan den blandas ihop.

HMS Princessa var ursprungligen ett spanskt fartyg som fångades av britterna 1780 i slaget vid Kap St. Detta var ett av de första fartygen som engagerade fransmännen i slaget om de heliga. Princessa kämpade tappert och engagerade fienden under hela striden och inspirerade oss att skapa denna rom som förkroppsligar kraft och integritet.