Admiral Rodney ‘HMS Formidable’ Rare

HMS Formidable var Admiral Rodneys flaggskepp i det berömda slaget vid the Saints. Formidable befann sig i mitten av den brittiska flottan och utnyttjade en plötslig vindförändring för att “bryta linjen” och segla in i den franska flottan och släppa lös sina 98 kanoner på amiral de Grasses fartyg.

Admiral Rodney ‘HMS Royal Oak’ Extra Old

Admiral Rodney ‘HMS Princessa’ Fine & Mature

Clément Rhum Agricole Blanc

Clément Canne Bleue

Clément 10 Years Old

Rhumhuset Clément släpper varje år en noggrant utvald åldrade Rhum Agricole som en del av deras Grand Reserva-portfölj. Clément tio år gamla Rhum Agricole har destillerats från färskpressad sockerrörsjuice och lagrats minst tio år i en kombination av jungfruliga och förkolnade ekfat. Den exceptionellt lagrade Rhum Agricole har en karaktär av kanel, vanilj och långa mandeltoner och doftar intensivt av rått trä, torkad krydda och rostad frukt.

Clément 10 årig Rhum Agricole är en begränsad utgåva av utvalda fat som hållits åt sidan av källarmästaren, för ytterligare lagring för att utveckla en oöverträffad distingerad karaktär samtidigt som de följer de traditioner från Clément. Den är AOC, Appellation d’Origine Contrôlée, certifierad av Martinique.

Clément VSOP

Clément Créole Shrubb Liqueur D’Orange