Clément Agricole Rhum Ambré 40% 70 cl

Admiral Rodney ‘HMS Formidable’ Rare

HMS Formidable var Admiral Rodneys flaggskepp i det berömda slaget vid the Saints. Formidable befann sig i mitten av den brittiska flottan och utnyttjade en plötslig vindförändring för att “bryta linjen” och segla in i den franska flottan och släppa lös sina 98 kanoner på amiral de Grasses fartyg.

Admiral Rodney ‘HMS Royal Oak’ Extra Old

Admiral Rodney ‘HMS Princessa’ Fine & Mature

Clément Millésimé 2002

Destillerad 2002 har lagrats på gamla bourbonekfat under Martiniques sol i 20 år.

Clément 15 Years Old

15  Rhum Vieux är destillerad från sockerrörsjuice, typiskt i Martinique, och den bär stolt “AOC Martinique” loggan. En logga som står för en exemplarisk grad av expertis genom hela produktionen. Den har mognat tropiskt i 15 år i gamla bourbonfat, vilket har gett den en vacker mörk mahogny färg. 15 årig Rhum Vieux har en doft av bittersöt choklad och mocka samt noter av äpple och fikonsylt. Den har en fyllig och lyxig munkänsla som präglas av torkade kryddor och rostade nötter.

Clément XO

Clément XO Rhum Vieux är destillerad från sockerrörsjuice, typiskt i Martinique, och den bär stolt “AOC Martinique” loggan. En logga som står för en exemplarisk grad av expertis genom hela produktionen. Den har mognat tropiskt i sex år i gamla bourbonfat, vilket har gett den en vacker mahogny färg. Clément XO Rhum Vieux har en söt doft av brunt socker, torkad frukt, dadlar, katrinplommon och bakkryddor. Den ger en full munkänsla med smak av ek, söt pepparkaka och mocka.

Clément Rhum Agricole Blanc

Clément Canne Bleue

Clément VSOP