Clément Canne Bleue

Sedan 1887 har produktionen av Clément rum bedrivits enligt traditioner och hävdvunna metoder från Homére och Charles Clément. Clément blanc är en lättillgänglig och mycket blandbar rom, perfekt för cocktails. “Rhum Agricole” är destillerad från sockerrörsjuice, typiskt i Martinique, och den bär stolt “AOC Martinique” loggan. En logga som står för en exemplarisk grad av expertis genom hela produktionen.

Den har lagrats i rostfria ståltankar i sex månader och doftar sött och vegetabiliskt med inslag av svart te. Den mjuka och graciösa smaken med toner av nyklippt gräs och gröna bönor gör den perfekt att använda i förslagsvis en Mojito eller i en Daquiri.

Clément 10 Years Old

Rhumhuset Clément släpper varje år en noggrant utvald åldrade Rhum Agricole som en del av deras Grand Reserva-portfölj. Clément tio år gamla Rhum Agricole har destillerats från färskpressad sockerrörsjuice och lagrats minst tio år i en kombination av jungfruliga och förkolnade ekfat. Den exceptionellt lagrade Rhum Agricole har en karaktär av kanel, vanilj och långa mandeltoner och doftar intensivt av rått trä, torkad krydda och rostad frukt.

Clément 10 årig Rhum Agricole är en begränsad utgåva av utvalda fat som hållits åt sidan av källarmästaren, för ytterligare lagring för att utveckla en oöverträffad distingerad karaktär samtidigt som de följer de traditioner från Clément. Den är AOC, Appellation d’Origine Contrôlée, certifierad av Martinique.

Clément Créole Shrubb Liqueur D’Orange

Rhum Clément Liqueur D’Orange är en fantastisk blandning av lagrad och olagrad fransk karibisk rom, macererad med soltorkade apelsinskal och karibiska kryddor. De igenkänningsbara kryddorna och den ljusa ryggraden gör den unik i kategorin apelsinlikör, vilket utmärker Rhum Clément Liqueur D’Orange till den bästa utblandningsspriten bland bartenders världen över.  Testa den i en margarita eller addera den i ett glas champagne för en extra nivå av elegans och komplexitet.